Can't load OSG with WiFi??

For troubles with forum features or general questions regarding site moderation/administration.
Post Reply
User avatar
Telliot
PAT. # 2.972.923
PAT. # 2.972.923
Posts: 9885
Joined: Thu Mar 17, 2011 6:38 pm
Location: Orange County, CA

Can't load OSG with WiFi??

Post by Telliot » Sat Feb 08, 2014 11:07 pm

Really weird thing. I can't get OSG on my wifi today. If I use my phone on LTE, it works fine. I've reset my modem and router with no change. The same is happening on my laptop. I've tried deleting cookies, Safari cookies, history, etc. still not working. Weird right?


Update: just downloaded Chrome, thinking it could be an issue with Safari, no difference.
The cool thing about fretless is you can hit a note...and then renegotiate.

User avatar
kosmonautmayhem
PAT. # 2.972.923
PAT. # 2.972.923
Posts: 5772
Joined: Sun Mar 14, 2010 8:26 am
Location: Chicago

Re: Can't load OSG with WiFi??

Post by kosmonautmayhem » Sat Feb 08, 2014 11:10 pm

I couldn't connect on 3G this afternoon for a bit.

all fine now... but no notifications are coming to my email...???

User avatar
Telliot
PAT. # 2.972.923
PAT. # 2.972.923
Posts: 9885
Joined: Thu Mar 17, 2011 6:38 pm
Location: Orange County, CA

Re: Can't load OSG with WiFi??

Post by Telliot » Sat Feb 08, 2014 11:12 pm

I first noticed it this morning but it's still happening. I also couldn't log into Reverb, coincidence?
The cool thing about fretless is you can hit a note...and then renegotiate.

User avatar
furtherpale
PAT. # 2.972.923
PAT. # 2.972.923
Posts: 881
Joined: Tue Sep 10, 2013 7:03 pm
Location: Canberra - Australia

Re: Can't load OSG with WiFi??

Post by furtherpale » Sat Feb 08, 2014 11:51 pm

no problems either way down under
Sorry - I can't hear you over the sound of how awesome I am...

User avatar
eskmsaul
PAT. # 2.972.923
PAT. # 2.972.923
Posts: 775
Joined: Wed Nov 02, 2011 11:20 pm
Location: Irvine

Re: Can't load OSG with WiFi??

Post by eskmsaul » Sat Feb 08, 2014 11:58 pm

My friend had a similar issue a while back. He's a member on here, so he might chime in. Iirc, though, it just worked again out of the blue.

Post Reply